Etsimme viestinnän asiantuntijaa

Villivisio on kokenut joukko vaikuttavan markkinoinnin ja viestinnän tekijöitä. Toimimme Tampereelta käsin, mutta tekemistämme ei rajoita maantiede tai suomen kieli.

 

Meille tai asiakkaillemme strategia ei ole vain paperi. Sen avulla luomme yhdessä muutosta ja tekoja. Emme pelkää haastaa tai kyseenalaistaa, koska vain siten tapahtuu kehitystä. Tiedämme, miten hyvältä tuntuu valaa uskoa tulevaan ja nähdä tulokset tyytyväisen asiakkaan kasvoilta. Kun työmme on tehty, maailma on vähän parempi paikka.

 

Meillä on rima korkealla ja talossa kovia tekijöitä, jotka tukevat toisiaan. Tämä ei tee meistä totista sakkia. Kokemus tuo rentoutta niin haastaa, hassutella kuin hoitaa hommat tyylikkäästi maaliin.

 

Etsimme nyt joukkoomme viestinnän asiantuntijaa, vaikuttavan muutoksen tekijäksi.

 

Olet täysiverinen viestinnän ammattilainen, joka on kehittänyt liiketoimintaa ja viestintää monipuolisesti yritysmaailmassa. Jo usean vuoden kestäneellä urallasi olet kohdannut monenlaisia viestinnällisiä tilanteita ja osaat soveltaa kokemustasi asiakkaidemme hyväksi.

 

Arvostamme

  • vahvaa sisäisen ja ulkoisen viestinnän osaamista
  • näyttöjä työsi vaikuttavuudesta
  • brändin ja brändistrategian ymmärrystä
  • heittäytymiskykyä ja muiden kirittämistä parempaan

 

Oletko sopiva tyyppi tai tunnetko sellaisen? Soita toimarillemme Annalle ja kysy lisää!

 

Lähetä hakemus ja CV palkkatoiveen osoitteeseen rekry@villivisio.fi 24.5.2019 mennessä. Käynnistämme haastattelut heti ja lopetamme ne oikean tyypin löydyttyä.

Lisätietoja Annalta osoitteesta: anna.lehtisalo@villivisio.fi tai numerosta 044 587 1663.

Katso tuoreimmat duunimme

Referenssit