Kuka olet ja mistä tulet? 

Olen Emilia Seppälä, mutta tottelen paremmin lempinimeäni Emppu. Villivisiossa säväytän sisältöasiantuntijan roolissa ja tulenkin olemaan niin suunnittelussa kuin eri sisältöjen kirjoittamisessa tiiviisti mukana.  

Minulla on reilun kolmen vuoden mainostoimistotausta, mutta virallinen koulutukseni on suuntautunut henkilöstöjohtamiseen ja organisaatioiden väliseen viestintään. Viime vuosien aikana olen hionut sisältöosaamistani aina konseptoinnista luovan copyn kirjoittamiseen. 

Olen kotoisin avaruuden pääkaupungista – Seinäjoelta. Sittemmin eteläpohjalainen sisuni on vienyt minut Tampereelle, jossa olen asunut miltei neljä vuotta. 

Mitä työpöydältäsi löytyy? 

Työpöydältäni löytyy monikanavaista sisällöntuottamista sekä markkinoinnin ja viestinnän sisältösuunnitelmien tekoa. Olen apuna oikeastaan kaikessa mikä liittyy teksteihin, sisältöihin, copyihin ja päräyttäviin lasautteluihin. 

Millä mielellä liityt villien joukkoon? 

Kuinka pitkän sepustuksen jaksat lukea? Nyt pitänee käyttää ammattitaitoa ja tiivistää kaikki poukkoilevat ajatukset muutamaan sanaan: auvoisa, euforinen, jännittynyt ja innosta piukea.  

Kun ensimmäisenä työpäivänäni astuin hissistä toimistoon, kehuin olevani kotona – ja se on ihana tunne, sillä en olekaan koskaan asunut ylimmässä kerroksessa. 

Mikä saa sinut innosta villiksi? 

Hauskat keskustelut, hyvät (ja joskus huonot) ideat, syksyn värit, kasarimusiikki, suomalainen design, ystävät ja oma arki. 

Kerro jotain, mitä harva sinusta tietää. 

Osallistuin The Voice of Finlandiin 13-vuotiaana! Siitä nyt ei valitettavasti poikinut levytyssopparia, sillä videoentryni Jenni Vartiaisen Missä muruseni on -laulun tahtiin ei selvästikään vakuuttanut. Tämä ei lannistanut, sillä tykkään edelleen laulaa; ja konsertoin vuosittain varsin vakuuttavasti muun muassa firman pikkujouluissa.