Tietosuojaseloste


Henkilötietolain (523/1999) 10 §: n mukainen tietosuojaseloste1. RekisterinpitäjäVillivisio Oy
Pellavatehtaankatu 8 E 5. krs
33100 Tampere
Y-tunnus: 1564001-9


 
2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissaAnna Lehtisalo
Pellavatehtaankatu 8 E 5. krs
33100 Tampere
044 587 1663
anna.lehtisalo@villivisio.fi
  
3. Rekisterin nimiVillivisio Oy:n uutiskirjerekisteri.


 
4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitusHenkilötietoja voidaan käyttää uutiskirjeiden välittämiseen, Villivisio Oy:n markkinoinnin ja mainonnan suuntaamiseen. Henkilötietoja ei luovuteta ulkopuoliselle taholle.
 
5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin voidaan merkitä seuraavat tiedot: nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, organisaatio, titteli, rekisteriin liittymisen sijainti ja ajankohta ja sivustokäyttäytyminen.
 
6. Säännönmukaiset tietolähteetRekisteri koostetaan Villivisio Oy:n uutiskirjeen tilaajajärjestelmästä. Uutiskirjeen voi tilata lomakkeen kautta verkkosivustolta (villivisio.fi).
 
7. Tietojen säännönmukaiset luovutuksetVillivisio Oy voi luovuttaa asiakastietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa. 


 
8. Tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelleTietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.
 
9. Rekisterin suojauksen periaatteetHenkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Villivision tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla, salasanasuojauksilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.
 
10. Tietojen tarkistusoikeus ja korjaaminen
Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyyntö on tehtävä kirjallisesti ja lähetettävä allekirjoitettuna yllä mainitulle rekisteriasioista vastaavalle henkilölle. Yhden tarkastuspyynnön käsittely vuodessa on rekisteröidylle maksutonta.

Rekisteröidyllä on lisäksi henkilötietolain 29 §:n mukaisesti oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Tietojen korjauspyynnössä on yksilöitävä korjattava virhe ja ilmoitettava korjatut tiedot. Kirjallinen korjauspyyntö on lähetettävä yllä mainitulle rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.
 
11. Tietojen poistaminen
Rekisteriin kuuluva voi vaatia, että häntä koskevat tiedot poistetaan henkilörekisteristä. Uutiskirjeiden vastaanottamisesta voi kieltäytyä klikkaamalla uutiskirjeissä olevaa peruutuslinkkiä tai ottamalla yhteyden rekisterin ylläpitäjään.
 
12. Evästeiden käyttö

Käytämme verkkosivustollamme evästeitä, joiden avulla seurataan kävijäliikennettä ja kehitetään sivustoa.

Palaa etusivulle

Etusivulle mars