Kuka olet ja mistä tulet?

Olen Suvi Kuusniemi, Villivision uusi projektisuunnittelija. Markkinointiosaamista on kertynyt laajalla skaalalla sekä markkinointiviestinnästä että tutkimuspuolelta. Viimeiset nelisen vuotta on vierähtänyt enimmäkseen projektinhallinnan, sisältö-, markkinointi- ja viestintäsuunnitelmien sekä markkinointistrategioiden jalkauttamisen parissa. Ennen tätä sitä reilu seitsemän vuotta meni tutkimusten maailmassa, muun muassa asiakastyytyväisyyden ja ostokäyttäytymisen parissa.

Kotoisin olen Tampereelta, mutta olen asunut 10 vuotta myös Rovaniemellä.

Mitä työpöydältäsi löytyy?

Työpäiväni täyttyvät pääsääntöisesti projektinjohtamisen ja -koordinoinnin tehtävistä. Osaltani varmistan ja mahdollistan voittavan asiakaskokemuksen mallin, eli VAMin, toteutumisen asiakastöissä. 

Millä mielellä liityt villien joukkoon?

Iloisin, innostunein ja odottavin fiiliksin. Ihan mahtavaa päästä osaksi villien osaavaa porukkaa! On kiva päästä oppimaan uutta ja kehittymään. Ensifiilisten perusteella täällä toimistolla on kyllä superkiva ja rento tunnelma, johon on helppo solahtaa mukaan. Siistiä!

Mikä saa sinut innosta villiksi?

Hyvä jengi ja yhteishenki, yhdessä tekeminen. Ja toki näin tamperelaisena myös jääkiekko.

Kerro jotain, mitä harva sinusta tietää.

Käsityöt – kaikessa mahdollisessa muodossa – ovat erittäin lähellä sydäntä. Lukeudun myös käsityötarvikkeiden välineurheilijaksi ja (valitettavasti myös) niiden hamstraajaksi. Omistan myös aivan liikaa itse neulottuja villasukkia.