Kuka olet ja mistä tulet?

Olen Janne Ikola, keski-ikäinen insinöörin ja kauppatieteilijän risteytys. Takana on 20 työvuotta markkinoinnin, strategian, kasvun ja digitaalisuuden parissa. Olen työskennellyt isojen kansallisten brändien kuin myös pienten kasvuyrityksien parissa. Asun tällä hetkellä Sipoossa, mutta tarkoituksena on muuttaa kohti pohjoista tämän vuoden aikana. Loppusijoituspaikka on vielä hakusessa.

Mitä työpöydältäsi löytyy?

Villivisiossa tulen vastaamaan myynnistä, mutta tuen omalla panoksellani myös tiimiä varsinaisissa asiakasprojekteissa. Intohimoni ja osaamiseni ovat uuden kasvun rakentamisessa. Nautin isojen haasteiden kampittamisesta strategian ja innovaatioiden voimin. Digitaalisuus ja teknologiat ovat kuuluneet elämääni lapsuudesta lähtien, ja työuran myötä tähän työkalupakkiin on päätynyt myös myynti, kasvumarkkinointi ja strateginen suunnittelu. 

Millä mielellä liityt villien joukkoon?

Villivisiossa yhdistyy innostava ja aitoihin arvoihin nojaava työkulttuuri, erittäin sydämelliset ja ammattitaitoiset työkaverit ja halu rakentaa jotain uutta Suomen markkinointitoimistokentälle. Olen enemmän kuin innoissani päästessäni villivisiolaiseksi rakentamaan kaikkea tätä!

Mikä saa sinut innosta villiksi?

Mahdottomaksi todetut haasteet – ja ihmiset, jotka niitä siitä huolimatta toteuttavat.

Kerro jotain, mitä harva sinusta tietää.

Minusta piti tulla kuvataiteilija.