Villivision toimitusjohtaja Anna Lehtisalo on valittu Effie Awards Finland 2022 -kilpailun päätuomariksi. Effie on globaali ja arvostettu markkinointialan kilpailu, jota on järjestetty maailmalla jo vuodesta 1968 lähtien. Effie Finland Awards -kilpailua järjestää Marketing Finland ja sen pääyhteistyökumppanina toimii Sanoma Media.

Annan valinta päätuomariksi on historiallinen, sillä positio tulee nyt ensimmäistä kertaa maakuntaan ja Tampereelle. Tähän saakka päätuomari on tullut poikkeuksetta Helsingistä. Valinta kertoo Annan mielestä koko toimialan diversiteetistä ja murroksesta.

Osaamista ja näkemystä ei sido maantiede: koko Suomi on täynnä hienoja markkinoijia, jotka loistavat nokkeluudellaan ja tuloksellisuudellaan. Se on mielestäni koko Effien ydin. On suuri kunnia toimia ensimmäisenä Effien päätuomarina, joka valitaan Helsingin ulkopuolelta, Anna iloitsee.

Anna on toiminut useassa markkinointialan kilpailussa tuomarina niin kotimaassa kuin maailmalla. Villivision lisäksi hän työskentelee myös hallitusammattilaisena ja vaikuttaa monessa hallituksessa sekä advisory boardissa.

Effie Awards Finland on ainoa alan kilpailu, jossa arvioidaan myös markkinoinnin tuloksellisuutta ja vaikuttavuutta – eli markkinoinnin ja luovuuden vaikuttavuutta yrityksen liiketoimintaan. Epävakaassa taloustilanteessa yritysten tuloksellinen markkinointi ja viestintä nousevat Anna mielestä entistä tärkeämpään rooliin.

Nyt kun ajat ovat olleet hankalat jo useamman vuoden, toivon näkeväni töitä, joissa markkinoijat ovat satsanneet rohkeaan markkinointiin ja tekoihin. Tällaiset työt osoittavat kaikille suomalaisille yrityksille, että epävarmassa maailmassa markkinoinnilla voidaan luoda vaikuttavuutta ja tuloksia sekä valoisampaa tulevaisuutta, Anna muistuttaa.

Effie Awards Finlandin ilmouttautuminen alkaa 19.9. Voittajat julkistetaan helmikuussa 2023.

Lue lisää Effie Finlandista