Kuka olet ja mistä tulet?

Anna Salminen, Villivision digitaalisen median suunnittelija – ja porukan neljäs Anna! Meitä samannimisiä onkin jo aikamoinen klaani kasassa. Minulla on mainostoimistotaustaa sekä freelance- että inhouse-hommista. Jos oikein laskin, niin olen työskennellyt yli 40 asiakkuuden parissa, niin B2C- kuin B2B-puolella. Myös myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun rajapinnassa työskentely on minulle tuttua ja antoisaa – ja sieltä juontaa kiinnostukseni asiakaskokemusten rakentamiseen ja asiakaspolkujen strategiseen suunnitteluun. 

Olen kotoisin Raumalta ja asunut Tampereen alueella parisen vuotta. Nykyään majailen Tampereen kainalossa Nokialla.

Mitä työpöydältäsi löytyy?

Villivisiolla tulen vastaamaan digimarkkinoinnin strategisesta suunnittelusta, asiakaspolkujen analysoinnista, digikampanjoiden rakentamisesta ja hallinnoinnista, sisältömarkkinoinnin suunnitelusta asiakasprofiileiden ja -polkujen perusteella, datan analysoinnista ja raportoinnista. Tontilleni tulee varmasti myös somesisällöntuotannon ja -manageroinnin duuneja. 

Intohimoni on asiakaskokemuksen parantaminen digitaalisissa kanavissa. Tykkään haasteiden pureksinnasta ja erilaisten luovien ratkaisujen etsimisestä dataan nojaten mutta ihmislähtöisesti. 

Millä mielellä liityt villien joukkoon?

Villivision ihmiskeskeinen ajatus asiakaskokemuksella johtamisesta (VAMista) markkinoinnin, myynnin ja HR-tiimityöskentelystä vakuuttivat. Myös avoin työkulttuuri ja ammattitaitoiset työkaveri tekivät minuun vaikutuksen. Olen innoissani, että pääsen mukaan rakentamaan jotain uutta ja erilaista markkinointialalla Suomessa! 

Mikä saa sinut innosta villiksi?

Moniulotteiset haasteet, asiakaskokemusten rakentaminen eri kanavissa ja eri välineillä, sekä ehdottomasti hyvän synergian omaava, luova ja toisiaan haastava tiimi.

Kerro jotain, mitä harva sinusta tietää.

Vaikka olen luova ihminen ja rakastan luovaa työtä (johon pieni kaaosmaisuus kuuluu), en voi sivuuttaa rakkauttani asioiden järjestelyyn ja organisointiin. Paljastus: myös label makerini on leibelöity.