Syksy on tunnetusti kuntoilun kulta-aikaa. Tässä kuussa inspiroidumme luovuutta ruokkivasta treenaamisesta. Lue lisää, mikä urheilumuoto saa villivisiolaisten hikikarpalot irtoamaan ja idealamput syttymään!

Do as little as possible, but as much as necessary ohjeistaa amerikkalainen esteratsastajalegenda George Morris. Harrastuksessani tarvitsen herkkyyttä nyansseille, kurinalaisuutta sekä kykyä kuunnella ja tuntea. Hevosen kanssa työskennellessä on kuin avaruudessa, ja se hiljainen tyhjyys antaa tilaa ajatuksien virralle.

Kati, viestintäkonsultti, asiakkuusjohtaja 

Itselleni luovuuden kannalta paras liikunta on sellaista, jossa näkee pitkälle ja maisemat vaihtuvat. Parhaiten minulle toimivat kuntosalitreeni ja kävely. Salilta saa energiaa ja kävellessä tuulettuu niin keho kuin mieli. Monet ABBAn hititkin ovat saaneet alkunsa lenkkipolulla!

Matti, copywriter

Saan uutta energiaa BodyPumpista, jossa aivot lepäävät ja kroppa tekee töitä. Tunnin jälkeen päässä on taas tilaa uusille luoville ideoille. Parasta on, kun löytää itselleen sopivan lajin, joka tuntuu hauskalta ja motivoivalta pitkään. Muutenkin suosittelen jahtaamaan ensi sijaisesti hyvää oloa, koska tulokset, niin fyysiset kuin luovat ajatuksetkin, tuppaavat tulemaan siinä sivutuotteena.

Jonna, digimarkkinoinnin suunnittelija

Seinäkiipeilyssä ajatukset virtaavat sekä funtsiessa, miten ihmeessä jonkun reitin selvittäisi että sen kekatun suunnitelman toteuttamisessa, kun killuu seinällä mitä oudoimmissa asennoissa. Session jälkeen pää toimii taas luovuushommissakin ihan eri tavalla. Fun, fun fun!

Karri, luova johtaja

Saan mieleni vaihtamaan kunnolla vaihdetta toisaalle, kun suuntaan metsäpoluille nostamaan sykettä polkujuoksun muodossa. Nautin tunteesta, jossa aivot keskittyvät ainoastaan kantojen ja juurien väistelyyn ja seuraavan polun valitsemiseen. Go!

Heidi, visuaalinen suunnittelija

Kirjoittaja Villivisio,

Luovuus innovointi